Vissza a nyitóloldalra

A felhasználói fiók törlése

Hogyan tudod törölni Sulinet fiókodat?

Ha valamilyen okból kifolyólag úgy döntesz, hogy megszünteted tagságodat a Sulineten, akkor ezt a Beállítások oldal Fiókbeállítások fülén teheted meg. Az oldal alján található Fiók törlése gombra kell kattintanod. A megjelenő ablakban megerősítheted vagy vissza is vonhatod a törlést. A Sulineten közösségi aktivitásod múltját nem tudod törölni (kommentjeid, bejegyzéseid, általad kiváltott csoportfal események), a törlési folyamat során kell döntened arról, hogy mindez a te neved alatt, vagy "törölt felhasználó" felirat alatt maradjon-e meg.

 

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? Feldolgozás ...